Pokeri

Pokeri

Pokeri Veikkaus

Tehokkain Blackjack-strategia Blackjack on tunnettu kasinopeli, jota pelataan kaikkialla maailmassa. Ns. joka päivä miljoonia käsiä pidetään. Kaksikymmentäyksi on numero. Pelin tavoite on selkeä. Pelaaja kilpailee jakajan kanssa tässä pelissä. Vaikka kerättyjen korttien määrä on edelleen suurempi kuin jakajan, pelaajan on kerättävä korttien määrä, joka on pienempi (tai yhtä suuri kuin) 21. Niin kauan kuin jakajalla on alle 17 korttia, hän osuu. Sinun on kuitenkin otettava käyttöön paras mahdollinen blackjack-strategia bingobonuksille, jos haluat voittaa.

ehdot

Blackjackissa käytetään erilaisia ​​sanoja. Jos ensimmäinen kortti osuu, haluat saada toisen. Ennen kuin täytät 21 vuotta, voit iskeä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun on sitten pudotettava panoksesi ja luovutettava se jakajalle. Oletusasetus tarkoittaa, että haluat pitää korttisi kädessäsi ja pysyä nykyisessä asemassasi. Voit olla missä tahansa numerossa yhdestä kahteenkymmeneenyhteen.

Jos nostat kaksi samanlaista korttia, saat tauon. Pelaat niitä yhdessä ikään kuin ne olisivat kaksi erillistä kättä. Kun sinulla on mahdollisuus voittaa kaksinkertainen panoksesi tietyillä korteilla, tätä kutsutaan tuplaamiseksi. Tuplauksen jälkeen saat vain yhden kortin. Ihmiset taittelevat usein kätensä ja saavat puolet alkuperäisestä panoksestaan ​​takaisin.

Kun pelaat blackjackia, pidä nämä vinkit mielessä.

Kaikkia tällä sivulla olevia yleisiä lähestymistapoja voidaan käyttää missä tahansa tilanteessa. Tutkittavana olevissa haastavissa käsissä ei ole ässää. Ässät pidetään pehmeissä käsissä. Ensimmäisen nyrkkisäännön mukaan alle 8-vuotiaita tulee aina lyödä. Riippumatta jakajan kädestä, tuplaaminen voi tapahtua missä tahansa välillä 9-11, ja 10 on yleisin. Vain jos jakajalla on 3-6 korttia ja sinulla on 9, voit tuplata.
Jos sinulla on 12 tai useamman kortin raja, on aika ottaa kantaa. Jos jakaja saa ässän kolmesta kortista, sinulla on suurin mahdollisuus nousta. 17-vuotiaana kannattaa aina ottaa kantaa, sillä lautapeleissä on suuri mahdollisuus hävitä.

Jos sinulla on pehmeät kädet, se on plussaa. Kun näitä käsiä kynsillään, rintaa ei koskaan laukaistu. Napautus voi saada käden tuntumaan kiinteältä tai pehmeältä tilanteesta riippuen. Kun kortit ovat suuria, sinun tulee aina luovuttaa, ja tuplaamista tulee harkita, jos jakajalla on 5 tai 6.

On myös hyvä idea lyödä vetoa vastaavista käsistä. Viiden parin sarjaa ei voi rikkoa puoliksi. Sinun pitäisi aina pystyä seisomaan satojen ja ässäparien kanssa. Ellei jakajalla ole kymmentä tai ässää, kahdeksan ja yhdeksän parit voidaan aina jakaa pienemmissä setissä. Jos jakajan hallussa on vähintään kahdeksan korttia, viivettä ei pitäisi olla. Kun pelaat nelosia, lyöt vain, jos jakajalla on 5 tai 6.